Ads by

Thursday, February 4, 2010

February 2010

dalam duk rasa baru masuk tahun baru 2010, tetiba je dah nak masuk 2nd week of February!!! wow!!! cepatnye masa berlalu... haishh....

sambil creating new post kat About All nih dan ngemas barang² yang dibawa pulang [esok aku nak balik KEDAH!!!!] dan lagi dok main Cafe World... eheheh.... terpengaruh dengan kazen² ku lah nih... <-- sowi ye Yang² bersaudara... ahahha... walaupun internet connection ku agak SENGAL malam ni [tatau brapa puluh kali dah asik putus sambung putus sambung lagi] aku masih sanggup pulun online.. hahahaha...

anyway... sok aku mahu pulang ke RUMAH MAMA... sementara tak ada apa² nak wat kat KL nih.. balik lah dulu... layan Si Kenit kat umah tu.. ngusik sampai dia terjerit² pun beshh... alaaalalalaaalaaa.... pehtu padan muka aku lah kena marah ngan MakTok dia.. huhuhuh

0 comments:

Post a Comment

Meh kita pikir²