Ads by

Thursday, January 18, 2007

New Year 2007 & 1428

Kabboomm….!!!!! ahaks… sambutan New year 2007 kan slalunya bermula macam tu.. cantik je bunga² api & mercun yang dinyalakan tu… nak pulak tahun 2007 nih tahun Melawat Malaysia kita yang bakal menyambut Kemerdekaan yang ke-50 tahun!!!! PROUD TO BE MALAYSIAN!!! (Tiru ayat iklan kat TV tuhh) tapi setakat mana kita berbangga menjadi Rakyat Malaysia seperti yang diagung²kan?? sendiri mau ingat aaa…. hehehehe…

as 4 me… this year rasanya tadak apa yang menarik… cuma BAKAL BER…. erkk… pk apa aa??? bakal bertambah 1 angka dalam umo je la… ahahahah… but still maintain COMEY… (Nurul Azwa jangan jeles yekk.. maklumlah ada org cakap umo Kdla baru 17 gitu… wahahahahaha).  New Year Resolution(s)??? Hurm… tahlah…. wat apa yang patut padan dah le… hehehe… mana leh bagitau… kan?? kan?? kan??

Esok, 20hb Januari 2007, umat Islam sedunia akan menyambut Tahun Baru lagi… Awal Muharram 1428. Semoga ia mendatangkan kerahmatan kepada kita semua… "Buku Lama" akan ditutup dan "Buku Baru" akan dimulakan…. jadi.. kalau dalam "Buku Lama" kita tu dah banyak kosong, atau berat sebelah kiri bak kata orang, moga² dalam "Buku Baru" kita nanti diberatkan yang sebelah kanan pulak lah ye… sama² lah kita beringat… huhuhuh…. dan jangan lupa lak untuk baca Do’a Akhir Tahun lepas Solat ‘Asar dan Do’a Awal Tahun selapas Solat Maghrib nanti… semoga kita mendapat keberkatan-Nya pada tahun baru ini… aminn…

tapi…. tahun baru, tahun baru jugak… huhuhu… sem baru dah brapa minggu nih.. keja gue lum siap lagik… uwwaaaaaaa….. mati lah kena smash ngan Ms Intan lagik nanti… dah le demam aritu sampai ilang mood nak wat keja… ikss ikss iksss….. bila la nk mula balik nih…. sib baik duk kat umah.. kalau duk kat melaka tuh… xtau nak kata apa… ahahahaha… wei… sapa nk tulun wat system guee???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meh kita pikir²