Ads by

Sunday, February 27, 2011

Entry aku arini adalah pasal RUMAH SEWA BARU. heheh... saja nak citer sebenarnya... nak jeleskan sesetengah pihak pun ye gak.. hahahahaha... [gelak supan jahat ]
Pandangan Hadapan [cam nak wat LK laks] - Buruk Kurang cantek sket lah..
Dulu suh wat pelan dalam kelas lukisan kejuteraan memain... kan dah fail! hahaha... [padan muka aku!].. tapi kali ni aku nak gak sebut ala² kelas LK dolu² tu.. tingat Cikgu Ishmam yang comey² tu... [erk.. dia ke ajar?]
Part of the hall... menghadap dapur dan tangga ke atas...

Dapur: sesapa nak DONATE fridge, washing machine [auto plisss], dapur atau microwave???


tempat senaman aku selepas ini... hwahahhaa


1 of the rooms - Bilik bawah for Mama
nampak keta [pinjaman dari Mama untuk] aku tak???
interframe jap, percaya tak aku dapat deal RM380 tuk rumah ni?? hahahha... tapi sebab aku dah tambah sorang lagi penyewa [Staff MBI, bukan MIB tu.taaau...] maka owner bagi aku RM400...
SOME of my things [tak termasuk meja TV tu tau... tu owner punya..]

kes mop lantai dapur bawah kaunter tuu [tuu yg biru tuuu] - tajam rupanya simen nih...

bilik aku yang belum tersusun - sebab besar dan kosong sangat kot... hahahahah


tulah citernyaa... owner dah janji nak pasang railing tuk curtain ngan betulkan bilik air kat bilik aku sebab shower tak function! so kena lah mandi kat toilet bawah wat masa nih... adess... nek turun tangga lah keja aku... huhuhuh..

Friday, February 25, 2011

post sesaja

wahh.. dah nak habis bulan Februari rupanya... [gaji bila nak dapat nih??] adusss... cepat sungguh masa berlalu... kalau pikir balik macam tak terbuat apa2 pun... ikss iksss..... kagum sungguh dengan diri sendiri... eheheheh

this month aku dah jadi orang Ipoh, Perak... huuhuh.... [tapi IC masih KEDAH ok....] dalam masa baru 2 minggu dok kat sini, dah ada yang datang melawat.. heheh.. sapa lagi kalau bukan Nisak [dia juai coklat sedap tau!!!] & Nadh [dia pun wat kueh raya besh2!!] TQ korang!!!! besh kan kita p buat lawatan jalan-jalan cari makan sampai ke Kuala Sepetang tuu...
Mee Udang Banjir Special @ Kdai Mak Jah

Saya makan Koteow Goreng Udang Special
Memang menjilat jari lah makan kat Kedai Mak Jah tuuu.... sedap sangat Koteow Goreng Udang Special dia... Kena plak ada tempat cucian tangan mata skali.. haishhh.. makin berselera lahh saya makan....

Antara makanan yang menjadi igauan lagi ialah:
Udang Goreng Tepung Special
Roti Telor Goyang
Mee Kicap
Gilerr kenyang lepas seharian asik JJCM versi sendiri.... huhuhuhuh... rusak diet seminggu.... Anyway, takde topik spesel pun post kali nih... saje je selit² serba sket.... Sok bleh mula pindah barang² ke rumah baru kot... huhuhhu.... BEsh!! BEshh!!! Beshhh!!!!!! [Besh ke Cik Dhila Rozi ooiiii?????]


dR: "Dalam sekotak jarum ada banyak jarum, tiba² ada cheese. Apa cheese tu wat kat situ?" <-- copied from Nisak Dalim masa kitorg Skype  tadi...

Tuesday, February 1, 2011

re-testing

re-testing guna my mobile.. Haish... Suka wat lawk lh hp nh...

This message has been delivered to your e-mail account by the Celcom Multimedia Messaging Service Centre (MMSC) and was originally sent by subscriber number 60124197557

You have received this Multimedia Message in your email inbox and it has been reformatted in order to be visible in your email client. However, Multimedia Messages have slideshow like qualities that are best viewed with the MMS capable player located in MMS capable devices or in our Web based MMS Player.

This message can be viewed as it was originally intended

To view this message as it was originally intened click on the button below...

Meh kita pikir²