Ads by

Monday, February 27, 2012

aalaaalaaaalaaaa

ada citer nak blogkan, tapi malas nak naip... plus gue di opis nih... alang2 [buat2] sebuk, gue baca la blog member gue yang mana dia adalah seorang pencinta cicak yang tak suka ular tapi bela kucing nih pasal entry dia ke Melaka ritu dengan gue... Nak tau??? korang baca je lah kat blog dia.. Tak pun klik SINI ok..

Gue malas nak pikir nak naip sebab kes lapo tak sempat bekpes pagi ni... hwuaaaaa!!!! seb bek rini dapat free Briyani Ayam from JM Briyani House coz bos aku ada sesi Lunch-N-Learn and menu nya adalah seperti yang tersebut.. Bos masuk sesi, aku makan free ngan geng department lain.. waakakakaa...


Nota Blog: zzzz... takde keja sebab dah setelkan pagi tadi sampai tak bekpes!

Tuesday, February 7, 2012

No title lah pulak...

Nape no title? sebab mula nak wat title "1st Entry of 2012", tapi gue nak cakap blog pasal novel yang aku dah baca bulan lepas [besh citer novel ni nanti gue share yaa!!], tapi at last gue nak lebeykan citer pasal Aku Maafkan Kamu nih...

Mula dengar lagu ni macam, "errk?? lagu sapa? lagu apa ni??" TAPI dah dengar banyak kali, baru paham... ada perlian kiasan dalam lagu tu... lepas tu start tanya En. Google pasal lagu ni coz lebey pelik bila owner blog Alam & Maya, Fantasy & Reality cakap Zizan Raja Lawak dalam video klip. Nape ye?? Jumpa NescafeAis.com nya komen and paham dah sepasai sebab Malique tadak dalam vidoe klip. Betui ke tak, tunggu je lah Malique bagi komen kan?

Pasai lagu ni plak, En. Google bagi jawapan yang gue kena cari sendiri kat tempat Amirez ni... ada gak sokongan dari pihak About All kat situ... tapi bila Mencari Diri bagitau macam ni, dan ada plak pengomen nama Malique kat situ cakap type --> "very close", maka I rest my case lah...

In the end, gue TERbeli Hotlink CRT tuk my Hotlink number and download Ringtone nya tuk Celcom number....

Meh kita pikir²