Ads by

Tuesday, April 13, 2010

Round Neck World Cup 2010 T-Shirt

Sapa-sapa yang berminat nak beli t-shirt eksklusif ni boleh email or leave comments.
  • Material: 100% Cotton (Printed)
  • Price: RM30.00 only.
  • Deposit: RM15, balance must pay before delivery.
  • Delivery:
    • Orders before 30th April 2010 - target delivery by middle of May
    • Orders after 30th April 2010 - target delivery by end of May / early June
  • Size: XS, S, M, L, XL, XXL, XXL.
  • Prices are EXCLUSIVE of delivery charges.
Note: Click on the image for larger view. Please email us at rafakaybee@gmail.com for further details.

1. ARGENTINA 1

2. ARGENTINA 2

3. BRAZIL

4. ENGLAND

5. FRANCE

6. GERMANY

7. ITALIA

8. JAPAN

9. KOREA

10. NETHERLANDS 1

11. NETHERLANDS 2

12. PORTUGAL

13. SPAIN 

14. ZAKUMI

Wednesday, April 7, 2010

April 2010

dah nak masuk seminggu bulan April nih baru aku sempat nak update blog aku... hehehehe... busynye lah jobless person yang macam aku nih... kagum kan??

anyway... aku dah ubah sket interface blog aku... tapi ada problem lak kat Date & Time tuu... hurmm.. still working on it.. tatau nape tanak appear lepas aku ubah... merajuk kot... ikss ikss ikssss

anyway, also updating my other blog --> RAFA HomeBeez . blog post pasal t-shirt exclusive World Cup 2010. harga pun tak mahal... so kalau nak tau detailsnya, please visit and became our follower ataupun boleh jugak subscribe our feed there.

Meh kita pikir²