Ads by

Saturday, October 7, 2006

Quotable Quotes


  • They say it takes a minute to find a special person, an hour to appreciate them, a day to love them, but then an entire life to forget them.


  • There are moments in life when you miss someone so much that you just want to pick them from your dreams and hug them for real! Don’t go for looks; because they can be deceiving. Don’t go for wealth; even that fades away. Go for someone who makes you smile because it takes only a smile to make a dark day seem bright. Find the one that makes your heart smile.


  • Executive ability is deciding quickly & getting somebody else to do the work – John G. Pollard.


  • Always forgive your enemies. Nothing annoys them more – Oscar Wilde.


  • We always have time to do the first thing that came into our life.


  • Time does heal wounds, but it causes you to not too trust anyone in the future.


  • The heart may lies, the brain may confusing, but the eyes should tell, the truth within.


  • I love you not because of who you are, but because of who I am when I am with you…


  • No man or woman is worth your tears, and the one who is, won’t make you cry.


  • Just because someone doesn’t love you the way you want them to, doesn’t mean they don’t love you with all they have.


  • The worst way to miss someone is to be sitting right beside them knowing you can’t have them.


  • To the world you may be one person, but to one person you may be the world.


  • Don’t waste your time on a man/woman, who isn’t willing to waste their time on you.


  • Maybe God wants us to meet a few wrong people before meeting the right one, so that when we finally meet the person, we will know how to be grateful.


  • Don’t cry because it is over, smile because it happened.


  • Don’t try so hard, the best things come when you least expect them to.


  • All my life, I’ve been sorry for something that gets me nothing, and it’s such a waste. All this time I’ve been saying I’m sorry, but why should I be sorry for all of your mistakes.


  • When I first saw you, I saw love. And the first time you touched me, I felt love. And after all this time, you’re still the one I love.


  • Living might mean taking chances, but they are worth taking… Loving might be a mistake, but it’s worth making…


  • Don’t walk in front of me, I may not follow. Don’t walk behind me, I may not lead. Walk beside me & be my friend -Albert Camus-


  • Hating somebody can be the hardest thing when you’re actually missing that somebody.


  • Winners don’t do different things, they just do things differently.


  • Sometimes we let affection go unspoken. Sometimes we let our love go unexpressed. Sometimes we can’t find words to tell our feelings. Especially towards those we love the best.


  • They who are afraid to ask are ashamed of learning.


  • If you can buy a person’s friendship, it is not worth it.


  • False hope is better than no hope at all.


  • Stress is when you wake up screaming & you realize you haven’t fallen asleep yet.


  • If you are willing to admit you are wrong when you are wrong, then you are all right.


  • Love doesn’t really make the world go round, but it makes the ride worthwhile.


  • An expert is someone called in at the last minute to share the blame.


  • Without geometry, life is pointless.


  • If people talk behind your back, it only means you are two steps ahead.


  • Nagging is the repetition of unpalatable truths.


  • Quitters never win, winners never quit. But those who never win and never quit are idiots.


  • He who laughs last thinks slowest.


  • Depression is merely anger without enthusiasm.


  • A memory lasts forever, and never does it die. True friends stay together and never say goodbye.


  • Have you ever fallen in love, but knew they did not care? Have you ever felt like crying, but knew you’d get no where? Have you ever watched them walked away… not wanting them to go? And whispered ‘I love you’ softly… not wanting them to know? You cried all night in a misery, and almost went insane. There’s nothing in this world that causes so much pain. If I could choose between love and death, I think I’d rather die. Love is fun, but it hurts too much and the price and the price you pay are high. So I say, don’t fall in love, you’ll be hurt before it’s through. You see my friend, I ought to know. I fell in love with you.


  • Never take someone for granted. Hold every person close to your heart because you might wake up one day and realize that you’ve lost a diamond while you were too busy collecting stones.


  • Giving someone all your love is never an assurance that they will love you back. Do not expect love in return just wait for it to grow in their heart. But if it does not, be content that it grew in yours.


  • One day you will ask me what I love more, you or my life, and when I will say my life, you will walk away from me without knowing that you’re my life.


  • Don’t hold something in your arms that you could never hold in your heart.


  • Life without friendship is like the sky without the sun.

Friday, September 15, 2006

The Real Movie

cuti sem dah habis 10hb sept ari tu… maknanya kelas dah mula 11hb, tapi aku baru gerak balik semalam n sampai pagi nih ke Melaka… almost 2 weeks duk kat Kepala Batas mengabiskan cuti and MC… hehehhe best gak kan??? tapi yang tak bestnya ialah bila terkenangkan mid term exams yang berlangsung bila masa aku sedang berMC di umah.. huhuhuh… mampuss la gue nak jawab sengsorang.. ikss ikss iksss…. tapi apa leh buat…. nak kata apa… takdir… ahaks!

sebab apa ye tak balik?? hurmm… bukan tanak balik… siap nk balik awal lagi dari Kedah ari tu, hari Rabu mlm tiket bas dr Kedah ke Melaka, tapi masa otw balik tu, elok je sampai kat Jelapang, Perak, bas yang gue naik tu nak teraccident ngan treller 2 bijik kat KM265 lebuhraya PLUS tuh.

bermula ngan driver menjerit "… XXX !!(apa tah nama driver spare yg tgh tido) brek tak makan nih!!! brek tak makan!!!" gue memang dah sedar, tengok ngan gabra je lah… peh tu tgk plak kat depan treller 2 bijik kat tgh² highway tu… apa lagik.. terstunt lah kejap dlm bas tu.. dah le duk seat depan skali kat tangga… dengan sekalip mata (memang gue kelip mata masa tu pun) terus dah terduduk kat platform driver sbb bas dah langgar treller… sebelum langgar treller satu lagik, gue dah merangkak naik ke platform seat n paut pada kaki seat sebelum dihujani kaca² dari cermin depan bas… hhuhuh…. habis masuk dlm mata n mulut… sedap gak lah masa tu kena "mandi" and "makan" kaca.

tak lama lepas tu si abang driver tu langgar divider pemisah jalan ke Utara n Selatan sbelum brenti kat tgh² tu… kalau tak brenti kat tgh² tu, huh… tatau lah nk kata (tak sempat dah nak naip blog nih) mau terus masuk gaung kat bawah nun… Alhamdulillah… selamat… memang utak tak pk lain dah… nak tengok muke mama tersayang je masa tuh… bila bas tu dah brenti, gue masih meniarap lagi kat atas lantai tu.. (lawak gak bila pk² balik) sumer orang dah mula bising² nak turun n tanya sapa yg cedera parah… gue pun bangun, terus capai beg ngan sweater n kuar ikut pintu bas yg dah "renyuk dan koyak" (nak kata afiq daniel kalau tgk keta eksiden) muat² la badan gue pintu tu… heheheh.. tapi tak sedar tanga dah penuh ngan darah n kaca².

turun pada bas, gue duduk kat divider tu, terus cari henpon n call Mama… dengar je sora Mama terus nangis cakp bus eksiden. sian Mama n Ayang, terus bangun sbb terkejut, siap n gerak ke ipoh. masa tu ambulan sampai, lepas cuci luka kat tpt kejadian, naik ambulan g Spital Ipoh. terus ke Kecemasan n register kat sana tuk jumpa doc. sblm tu diorg cuci luka n letak ubat… sib baik mamat yang cuci luka tu cute nak mampus… hhahaha… tapi geram gak kat dia sebab main cucuk curi. huh… memang cari pasal tul… pehtu tunggu turn jumpa doc.. masa tu lah Kak ET sampai sbb Mama dah kol dia suh g tgkkan… ikss… syahdu lak rasa.. hehhe… dia pegangkan beg n teman g jumpa doc… doc plak mude n smart… mati² ingatkan melayu, rupenye chinesse, huhuhuh… ensem giler… ilang sakit…. yang mana sakit pun lupa nk cakap… ahaks…

setel ngan spital, gerak g ke balai polis plak nk wat report… kat sini lama tul… sampai kul 7 pagi baru setel… ikss ikss ikss… pening kepala.. nak plak sarjan yang bertugas tu penat sebb dah nk cukup 24 jam dia bertugas, lagik le lambat…. dalam duk nk lodge report tu, Mama sampai ngan Ayang… ppffuuhhhhhh…. lega rasa… baru lah sedap hati…. Mama terus peluk n cium sbb tgk gue tak teruk sangat… luar je lah luke² kat siku kiri n kanan n kt pinggang belakang.. len tadak apa. tapi doc dah sebut, ada fractured kat tulang rusuk no 2 kat dada. huhuh… patut la sakit!! dari balai polis, Abg Mie laks sampai n terus ajak g breakfast…

pegi breakfast kat medan selera tu… sbb luka, Mama tak bagi lah makan roti telur macam orang len.. padahal memang nampak sedap nak mampuss roti bakar n telur separuh masak 2 bijik masa tuu… terus kena makan roti bakar je… tu pun tak habis sebab lidah luka n pedih so susah lah nk telan makanan… rendam dlm air pun tak leh nk telan gak… huhuhuh… sedih tul sebab lapar tapi tak leh nk makan… iikss ikss ikssss….

lepas breakfast g umah Abg Mie jap n terus gerak balik ke Hospital Alor Star sebab nk refer treatment. sampai kat spital Alor Star around kul 12PM terus g cari Makjang tuk setelkan… sampai kul 11 mlm baru sampai umah n tdo…. zZzZzZz…

hehehe… actually ada part yang aku tak citer sbb dah tak larat nak naip… penat… dah 2 minggu tak hadap pc… jadik letih laks… lagipun nak sambung tgk assignment AI nih… nak kena submit mlm nih.. ikss ikss.. dah la ada kelas ganti AI mlm ni… rasa cam xnak pegi jerk… maklumlah. MC kan valid sampai Jumaat, 15hb Sept. ahahahaha…. to those yang wish me semuga cepat sembuh tu, than a lot…. take care ya everybody!!!

Saturday, September 2, 2006

Mid Semester Break

Cuti???? laa.. tak sangka sungguh begitu cepat masa berlalu…. rasa cam baru je mula sem… ekekeke.. kununsss…. anyway… bila dah cuti nih memang la best… maklumlah.. banyak menda nak dibuek di kampung nuh… tapi…. huhuhuh… tak de maknenye kalau homeworks, assignment, projects sumer tak siap… kuang kuang kuang… nak nak plak PSM yang tak siap… maknanya tak payah la cuti… ekekeke…. tapi ada yang pilih samada balik cuti dulu then datang awai tuk siapkan segala²nya (sapa lagi kalau bukan gue… ahaks) and ada gak yang pilih wat keja dulu, pehtu baru balik kampung (nurul azwa la nih… hehehe)… dan jangan terkejut.. ada gak yang pilih tak balik kampung terus… ikss ikss ikss… masalah kerja, kewangan ada lain²??? tak dapat dikenal pasti lak lah yang kategori nih.. hehehe

tapi… gue tetap balik… heheh… balik pun tak lama lah… by hari rabu atau khamis dah ada kat muzaffar balik dah.. huhuhu… janji balik.. tengok ibunda di kampung.. ekekek…. tapi sedey la plak sebab 2 hero kesayangan tak balik sama minggu nih.. ikss ikss ikss… takpa.. nanti jumpa depa tu.. ekekek… rindu laks rasa sebab dah lama tak jumpa… huhuhuh…. maklumlah… cuti tak sama… ahehehhe…. mana nak sama budak tadika ngan budak universiti… ikss ikss ikss… kalau sama tu.. tatau lah nak kata kan???

apapun… selamat bercuti kepada sumer warga KUTKM dan jugak KU and Univ serta kolej lain yang sama² bercuti starting on 4th Sept sampailah ke 10th Sept nanti… enjoy ur holiday dan take care ya… peace!!

Thursday, August 31, 2006

Kem BTN Hutan Perca, Alor Gajah (26hb - 30hb Ogos 2006)


mula² rasa macam tak best je bila dengar kena pegi BTN ni… dah terasa kebusanan yang amat tinggi lah… asik kutuk je.. dah le keja tak siap, assignment belambak, notes ngan buku tak baca tuk mid term exam… ikss ikss ikss… sapa lah wujudkan BTN nih… tu mula² lah… heheheh.. sib baik la yang pegi lak muka² BITS ngan BITD Tahun 4 yang dah memang hari² duk teserempak… so leh la tahan kut…                                     

bila dah sampai kat kem BTN di Hutan Perca, Alor Gajah tu, dah terasa seram laks… maklumlah, ladang kelapa sawit ngan getah je… huhuhu… dah terbayang 5 hari yang bakal dilalui tu dengan agak busan sebab takde PC. notebook ngan tenet yang digunakan tetiap hari… huhuhuh… lagi bahagia lak bila tengok coverage HP naik turun naik turun je barnya… (at 1st lagilah… takde line langsung.. celcom leh pupus kat situ… hahaha)
 
dah mula taklimat pendaftaran, bahagi bilik and so on… buleh la tahan sket. dapat dorm lain, masuk dorm lain sesuka hati.. ahaks.. tak kesahlah… petangnya bahagi kumpulan laks… bak kata shida, memang tak berkembang pun (mana taknya, satu kumpulan ngan najmuddin a.k.a ustad yang suke duk wat citer "benar")… kembang sket sbb ada budak² BITD lah.. hahaha… masa nih ok sket lah.. mula lah tugasan² yang nk kena wat.. lukis logo kumpulan ngan motto kumpulan jadikan bendera negara masing². kelakar nak mampuss..



Ahli Kumpulan 5 - L.E.G.O
Nama ahli: Ayam (Ketua), Dihar (Penghulu Kursus), Ustad, Shazwan, Dhila, Noraazilah, Bie, Mazian, Che Hani & Laila (dalam gamba sorang tak cukup, Laila masuk spital)


Antara aktiviti lain masa BTN nih ialah dengar ceramah pasal kenegaraan, wat LDK, jadik rumpun buluh, kembara masuk hutan, berkawad, jawab soklan kuiz, wat eksperimen ala² projek sains - apungkan paper clips, susun 10btg paku atas 1 btg paku, buat peralatan tuk protect telur supaya jgn pecah bila dibuang dari tpt tinggi, denda jalan itik (rebah lak gue masa nih, luka lutut kiri kanan… huhuh), jogging ngan jalan² sejauh 2KM (kena tipu masa nih. mula cakap 2KM, tengok² lebeh banyak dekat 3KM). sumer nih best walaupun perit gak la nak  wat… hahaha…                                                                                             
 
apapun, walaupun penat berBTN nih… banyak menda yang gue dapat… leh kenai ngan budak² BITD yang sesetghnya tau muka tapi tak tau nama dah leh kenai, lawak buduh yang boleh wat gelak guling²nya, bergurau senda reramai, tengok gelagat orang sehat yang wat sakit, barisan "pelakon" handalan (antaranya gue lah) and sebagainya… masa BTN ni gak lah dia terapkan nilai² kenegaraan, menghargai maruah kita specially malay people, menaikkan semangat berkerjasama dengan kumpulan, bersatu padu dan Malaysia yang jadi kebanggaan kita. memang insap giler lah masa tu… walaupun asik wat salah dan kena marah, tapi sumer tu mengajar kita menjadi warganegara yang bertanggungjawab… lagipun menjadi pengajaran supaya berhati² di masa hadapan.

bila sampai hari last, masing² ada yang rasa tanak balik sebab dah rasa best duk kat sana… maklumlah.. tak payah nk hadap PSM lagik.. huhuh… bila lah nak siap PSM nih agaknye… ahaks… semangat sket…. sempat lagik nih nak siapkan.. tak sanggup dah nak jadik pelarian PSM bila nampak bayang² supervisor (ms intan lah… sapa lagi!!!)

Wednesday, August 9, 2006

PSM 2

huhuhu…. apa citer ngan PSM nih??? dah terasa kebusanan nak ngadap menda nih… helpp!!!!!!!!!!!!!!!!!… ikss… emo laks rasanya… heheheh… tapi tu lah… sebut je PSM dah terasa kebusanan dan kengerian yang bakal dihadapi… ahaks… ngeri ek?? tapi tak insap² jugak… ikss ikss ikss.. apo nak jadi nih??? tu belum campur subjek lain lagi… specially AI… ikss.. kalau lah buleh layan movie AI dan jawab soklan based on the movie, kan dah senang idup gue… uhuks… ni tak paham² gak apa logiknye AI tu…

kepada rakan² gue yang sedang sibuk nak mengahbiskan study… selamat berjuang… sama² lah kita ye.. hahaha… kalau rasa² nak drop apa² subjek tu… pikirlah semasak ranumnya sebelum anda berbuat demikian… hehehhe… drop jangan tak drop… ekekekeke… go PSM go…. yeahh…

Saturday, July 22, 2006

60 Petua Mendapat Pasangan

1. Semua orang ada jodoh atau pasangan yang menanti dan biasanya ia berada tidak jauh dari anda. Jarang orang bertemu dengan jodoh yang berada jauh darinya.

2. Jodoh itu ketentuan Allah dan kita wajib berusaha. Doa, usaha yang betul dan bersungguh-sungguh disertai dengan tawakkal, insyallah akan menemukan anda dengan pasangan anda.

3. Ramai orang masih belum bertemu jodoh kerana mudah patah semangat. Teruskan usaha sehingga anda bertemu jodoh.

4. Seimbangkan hidup anda dengan sempurna agar diri anda jadi seperti “magnet” yang menarik bakal pasangan anda kepada anda.

5. Daya tarikan yang sebenar berpusat di hati yang murni. Berusahalah untuk mencuci hati anda daripada semua perasaan yang negatif terhadap semua orang di dunia ini.

6. Agar mudah orang sayang, cuci hati dengan jaga ibadah, solat taubat, beristighfar, baca Al-Quran, maafkan orang lain, meminta maaf, bersedekah dan berfikiran positif.

7. Sayangi semua orang di sekitar anda dan anda akan menarik sayang terhadap anda. Jika anda membenci orang, ditakuti bakal pasangan anda akan membenci anda.

8. Orang yang sedang mencari pasangan harus sentiasa bersedia untuk bertemu dengan pasangannya pada bila-bila masa. Justeru, kita perlu sentiasa dalam keadaan yang paling menarik setiap masa. Tanggapan pertama adalah yang terpenting.

9. Untuk lelaki, tarikan pertama ialah pakaiannya. Untuk perempuan, wajah dan bentuk badan menjadi tarikan pertama. Sediakan diri untuk menawan bakal pasangan anda.

10. Buka hati dan minda anda untuk menerima cinta. Cinta boleh berputik pada bila-bila masa. Cinta mudah datang kepada mereka yang sentiasa bersedia untuk menerima cinta.

11. Cinta datang melalui mata lalu turun ke hati. Justeru, perhebatkan hubungan mata secara memandang bakal pasangan dengan penuh kasih sayang.

12. Kita boleh berkomunikasi melalui fikiran. Hantarlah kasih sayang dan hasrat murni anda terhadap pasangan dengan gelombang fikiran ini secara berterusan hingga berjaya.

13. Ramai yang terlepas peluang dan patah hati sebab lewat menyatakan hasrat kepada bakal pasangan. Perkara yang baik disegerakan (iaitu menyatakan perasaan anda kepada bakal pasangan).

14. Tidak salah untuk orang perempuan memulakan usaha untuk berkenalan. Orang lelaki akan sentiasa merasakan mereka yang memulakan perkenalan walaupun sebenarnya orang perempuan yang mulakan.

15. Berkomunikasi dengan mesra dan bersemangat menggunakan lidah, mata, hati dan bahasa badan. Elakkan bercakap sambil lewa atau kurang sopan terhadap bakal pasangan.

16. Berbual dengan pasangan mengenai apa yang dia suka. Beri tumpuan kepada minat dan perasaannya. Elakkan sibuk memberi tumpuan kepada diri sendiri.

17. Layan bakal pasangan dengan mesra seperti kawan lama walaupun baru berkenalan. Bentuk suasana keintiman dengan segera agar bakal pasangan rasa selesa.

18. Makin mudah kita menceritakan hal peribadi yang munasabah kepada bakal pasangan, semakin mudah dia menceritakan hal dirinya kepada kita.

19. Berdoa dan latih diri agar kita pandai mendampingi orang lain dan seronok untuk didampingi oleh orang lain. Buang perangai yang menyebabkan orang benci kepada kita.

20. Beri sayang untuk mendapat sayang. Orang yang masih ada perasaan benci terhadap sebarang orang boleh menyebabkan bakal pasangan benci atau tidak tertarik kepada kita. Justeru buang semua benci.

21. Untuk wanita, jangan jual mahal terhadap bakal pasangan. Tetapi, nyatakan dengan hikmah kepadanya yang anda amat sukar untuk berkenalan dengan lelaki lain.

22. Kebanyakan lelaki mudah tertarik kepada perempuan yang simple, tidak materialistik, mudah berterima kasih dan redha dengan setiap pemberian lelaki tersebut.

23. Orang perempuan mudah tertarik kepada lelaki yang memberi perhatian, penghargaan dan penghormatan kepada mereka. Justeru, orang lelaki janganlah terlalu jimat atau kedekut.

24. Orang lelaki perlu belajar mengenal kerenah orang perempuan. perasaan, pemikiran, kehendak, keperluan, kesukaan dan kebenciannya.

25. Elakkan memberi tumpuan kepada kelemahan dan kesilapan kecil yang ada pada bakal pasangan. Jangan sesekali mengutuk atau memalukan bakal pasangan.

26. Senyuman ikhlas, wajah yang menawan dan bahasa badan yang penuh kemesraan akan menambat lelaki terhadap wanita.

27. Orang mudah tertawan kepada bakal pasangan yang ada persamaan dan ada perbezaan sifat, tindakan dan minat. Terlalu banyak persamaan membosankan. Banyak sangat perbezaan menyesakkan.

28. Orang mudah tertarik kepada bakal pasangan yang ada sikap dan sifat yang saling mengimbangi dan melengkapkan sikap dan sifatnya.

29. Walaupun belum kenal rapat dengan bakal pasangan, nyatakan yang anda sering merasa atau berfikir seperti yang dia rasa atau fikir. Keserasian adalah tarikan.

30. Perempuan membentuk hubungan dengan berbual dan bercakap. Lelaki bentuk hubungan dengan melakukan sesuatu kegiatan secara bersama.

31. Orang mudah tertawan kepada bakal pasangan yang mempunyai persamaan daripada berbagai segi seperti kefahaman politik, aktiviti keagamaan, sikap terhadap harta, wang dan hobi.

32. Dua orang yang amat banyak perbezaan boleh serasi antara satu sama lain jika mempunyai satu atau dua persamaan yang mendalam seperti suka kepada kucing, suka melancong atau suka ramai anak.

33. Tindakan yang serentak akan menarik bakal pasangan terhadap anda. Contohnya, serentak berpaling, serentak angkat gelas, serentak berdiri, serentak nak ke tandas.

34. Tawan hati bakal pasangan dengan pamerkan emosi yang sama terhadap sesuatu kejadian atau peristiwa – sama-sama gembira, sedih, terperanjat, benci, simpati dan sebagainya.

35. Dua insan mudah serasi jika mempunyai pentafsiran yang sama mengenai hubungan – tahap keakraban, kebebasan, kebergantungan, pemberian, pengorbanan dan sebagainya.

36. Kenalpasti ciri-ciri yang disukai oleh bakal pasangan anda. Bentuk ciri-ciri yang disukai oleh bakal pasangan anda. Bentuk ciri-ciri ini dalam diri anda dan pamerkan kepadanya yang anda mempunyai ciri-ciri tersebut.

37. Semua orang mencari cinta sejati tanpa syarat. Bakal pasangan anda akan tertarik kepada anda jika anda mengasihinya bukan kerana wajah, harta, keturunan atau glamornya.

38. Bakal pasangan akan tertawan kepada anda jika anda dapat bantu mengukuhkan imej dirinya, rangsang semangatnya dan pupuk keyakinan dirinya.

39. Keikhlasan amat penting dalam memuji atau memotivasi bakal pasangan. Jika kita didapati bohong, dia akan terus menjauhkan diri daripada kita.

40. Pujian yang berhikmah dan ikhlas bertindak sebagai magnet yang menarik anda kepada bakal pasangan. Pujian daripada kawan baru lebih bermakna dan berkesan berbanding pujian daripada kawan lama.

41. Ulang sebut perkataan, ayat atau slogan yang digemari bakal pasangan anda. Ini menyebabkan dia rasa istimewa dan dihargai dan akan tertawan kepada anda.

42. Kenalpasti keistimewaan bakal pasangan anda yang orang lain tidak nampak. Sampaikan kehebatan ini dengan bersemangat dan dia akan mudah tertawan kepada anda.

43. Untuk bakal pasangan yang popular dan sering dipuji , cari pujian yang original untuk menambat hatinya. Untuk orang yang tidak popular, sebarang pujian amat dialukan dan dihargai.

44. Beri penghargaan serta merta kepada setiap pencapaian atau kejayaan bakal pasangan. Ini membelai dan melembutkan hatinya terhadap anda.

45. Jika bakal pasangan memuji anda, pamerkan keseronokan anda dengan senyuman dan ucapan terima kasih dan bersyukur. Dia akan rasa dihargai.

46. Cari keunikan, kelucuan atau ‘kegilaan’ bakal pasangan anda. Nyatakan yang anda suka kepadanya sebab keunikan tersebut. Ini buat dia rasa istimewa.

47. Ramai pasangan sengsara bila isteri terlalu cantik atau suami terlalu handsome. Justeru, cari bakal pasangan yang setara dan sepadan dengan kita.

48. Orang yang merasa dirinya hodoh sukar untuk mendapat pasangan. Carilah kecantikan yang ada pada anda dan bentuk keyakinan diri. Hati yang suci dan keyakinan yang tinggi menyerlahkan kecantikan anda.

49. Wanita mudah tertawan kepada lelaki yang gentleman – bersopan santun, suka membantu, menghormati wanita, berani dan yakin diri.

50. Untuk jadi lebih menawan, berterusan belajar, perbaiki perangai dan peribadi, baiki kemahiran komunikasi, murnikan hati, pemaaf dan sentiasa bersangka baik.

51. Lelaki harus mempamerkan sifat kelelakiannya di samping memasukkan sifat perempuan dalam dirinya seperti lebih prihatin, memahami emosi , timbang rasa, dan gunakan gerak batin.

52. Perempuan harus mempamerkan sifat kewanitaan disamping menghayati sifat lelaki seperti minat dalam politik, sukan, memancing, dan aktiviti macho yang lain. Bertindak bijak tapi, jangan terlalu bijak.

53. Untuk menambat hati wanita, kerap bertanya tentang perasaannya, aktiviti yang dijalankannya, kegemarannya, kebenciannya atau sebarang perkara yang berkaitan dengan emosi.

54. Sebelum benar-benar rapat, orang perempuan harus elakkan diri dari bertanya bakal pasangan mengenai perasaannya mengenai sesuatu perkara, peristiwa atau situasi.

55. Orang lelaki amat pantang bila bakal pasangan menempelak atau menunjukkan kesilapan atau kebodohan lelaki tersebut. Ini cara terbaik memutuskan hubungan.

56. Orang perempuan mudah tertawan kepada lelaki yang boleh mengaku salah, meminta maaf, meminta bantuan, bertolak ansur, pandai mendengar, bersabar dan lemah lembut terhadap wanita.

57. Bila bercakap dengan lelaki, orang perempuan harus fokus kepada fakta dan sampaikan secara ringkas. Penjelasan yang berjela-jela dan memasukkan unsur perasaan akan membunuh minat lelaki terhadapnya.

58. Jika orang perempuan marah, pujuklah dengan kasih sayang. Tanya kenapa dia marah, dengari dengan teliti dan jangan komen atau cuba beri nasihat. Orang perempuan mudah sayang pada lelaki yang pandai mendengar dan sensitif kepada perasaannya.

59. Jika lelaki marah, jangan sibuk nak tanya kenapa dia marah. Pamerkan kasih sayang dan bentuk suasana yang tenang. Doakan dia dan beri masa untuk dia merawat dirinya sendiri.

60. Fahami bahawa orang lelaki bercakap secara terus terang, ringkas dan objektif. Orang perempuan sering bercakap secara berlapik, terperinci dan banyak yang tersirat.

Monday, July 3, 2006

July - Julai

Facts about July

According to the Gregorian calendar, July is the seventh month. On the Roman calendar, it was the fifth month and it was called ‘Quintilis’, menaing ‘fifth’. Julius Ceasar gave the month 31 days in 46 B.C. The Roman Senate named it ‘Julius’, in honor of Caesar.
July is usually the hotest month of the year in the Northern Hemisphere. July is one of the winter months in the Southern Hemisphere. The climate is mild in most of the Southern Hemisphere, with the exception of the COLD Antarctica, and the cold,rainy part of South America.
During July, when there isn’t much rain, the grass often loses it’s greenness. Some flowers are abundant in July, because they strive on the heat. Also, insects are abundant as well - life is striving in July!

The Ruby is the gem for July.

The water lily is the flower for the month of July.

July Quotation:
Just after the death of the flowers,
And before they are buried in snow,
There comes a festival season,
When Nature is all aglow…

Merapu Kejap

isskk isskk isskk… sedar tak sedar dah masuk bulan julai yek…. kejap je kan masa berlalu… rasanya macam baru je 2,3 hari lepas masuk tahun baru, ni dah nak sampai ke hujung tahun pulak… so fast the time goes on but still, we didn’t noticed… or did we?? tah lah…

anyway… semester baru pun dah nak mula in a few days lagi… yeahhh…. my final semester has finally arrived… ahaks… suke gak lah sebab dah nak abih study… tapi for sure akan rasa busan nanti coz dah tak leh nak hu ha ngan kengkawan seperjuangan… hehehhe… maklumlah… orang kata, masa belajar lah yang paling best.. apa taknya, kalau nak ponteng kelas pun kannye lecturer nak marah… habih kuat pun dia bagi warning letter pehtu kena banned dari exam… tu pun jarang sangat lah nak kena… ye tak?? kalau dah keja, kalau tak pegi keja, terus je kita dapat offer yang lagi "baik"… offer of resignation from the company… masa tu lah rasa diri bahagia… hahahah…

anyway.. dah merapu lah plak… maklumlah dah nak kul 5 pagi!!!! huhuh bila keja gue nak siap nih… nak kena submit by 5PM this evening… ikss… sempat ke??? think possitive!!!! sempat lah tu… ada lagik lebih kurang 12 jam… kalau darab 60minit dah brapa… mana leh tak sempat… hahahaha… habih optimis dah tu… huhuhuhu… anyway… happy july month for those yang rasa july is the best month for you….
as for me, july is my feveret!!! hahhaha… wanna know why??? tekalah sendiri… hari bersejarah buat gue… :D peace to all

Monday, June 19, 2006

Futsal???

semalam g main futsal… hahahah… camne lah gue leh terjebak ngan game nih pun tatau lahh… hurmm… agaknye busan tahap melampau disamping ajakan2 member2 dan juga ketensenan tahap melampau buat PSM… huhuh… buat ke??? ahaks… papepun…. rasanya masa main tu, lagi banyak gelak dari sepak bole… dah la main takde rules… lagik la hampehss… siap leh tarik2 baju ngan paut2 pinggang member2 lawan tuk menghalang bola… hehehhe….. janji gumbira.. ye tak??? lepas main je dah terasa penat… balik pun lepak je.. ahaks… mlm nih dah ada jemputan main badminton plak.. huhuhu… gilo apo asik main aje… apapun.. janji comey!!!

Friday, June 16, 2006

Money


It can buy you a House,
But not a Home.

It can buy you a Bed,
But not Sleep.

It can buy you a Clock,
But not Time.

It can buy you a Book,
But not Knowledge.

It can buy you a Position,
But not Respect.

It can buy you Medicine,
But not Health.

It can buy you Blood,
But not Life.

It can buy you Sex,
But not Love.

So you see, money isn’t everything. The best things in life can’t be bought, and often we destroy ourselves trying!

I tell you all this because I am your Friend, and as your Friend I want to take away your needless pain and suffering…

So send me all your money and I will suffer for you.

A truer Friend than me you will never find.
CASH ONLY, PLEASE.

Wednesday, June 7, 2006

My mother taught me…


1. My mother taught me TO APPRECIATE A JOB WELL DONE.
"If you’re going to kill each other, do it outside. I just finished cleaning."

2. My mother taught me RELIGION.
"You better pray that will come out of the carpet."

3. My mother taught me about TIME TRAVEL.
"If you don’t straighten up, I’m going to knock you into the middle of next week!"

4. My mother taught me LOGIC.
“Because I said so, that’s why."

5. My mother taught me MORE LOGIC.
"If you fall out of that swing and break your neck, you’re not going to the store with me."

6. My mother taught me FORESIGHT.
"Make sure you wear clean underwear, in case you’re in an accident."

7. My mother taught me IRONY
"Keep crying, and I’ll give you something to cry about."

8. My mother taught me about the science of OSMOSIS.
"Shut your mouth and eat your supper."

9. My mother taught me about CONTORTIONISM.
"Will you look at that dirt on the back of your neck?"

10. My mother taught me about STAMINA.
"You’ll sit there until all that spinach is gone."

11. My mother taught me about WEATHER.
"This room of yours looks as if a tornado went through it."

12. My mother taught me about HYPOCRISY.
"If I told you once, I’ve told you a million times. Don’t exaggerate!"

13. My mother taught me the CIRCLE OF LIFE.
"I brought you into this world, and I can take you out."

14. My mother taught me about BEHAVIOR MODIFICATION.
"Stop acting like your father!"

15. My mother taught me about ENVY.
"There are millions of less fortunate children in this world who don’t have wonderful parents like you do."

16. My mother taught me about ANTICIPATION.
"Just wait until we get home."

17. My mother taught me about RECEIVING.
"You are going to get it when you get home!"

18. My mother taught me MEDICAL SCIENCE.
"If you don’t stop crossing your eyes, they are going to freeze that way."

19. My mother taught me ESP.
"Put your sweater on; don’t you think I know when you are cold?"

20. My mother taught me HUMOR.
"When that lawn mower cuts off your toes, don’t come running to me."

21. My mother taught me HOW TO BECOME AN ADULT.
"If you don’t eat your vegetables, you’ll never grow up."

22. My mother taught me GENETICS.
"You’re just like your father."

23. My mother taught me WISDOM.
"When you get to be my age, you’ll understand."

24. And my favorite: My mother taught me about JUSTICE.
"One day you’ll have kids, and I hope they turn out just like you!"

Computer Age Battle of the Sexes

A French teacher was explaining to her class that in French, unlike English, nouns are designated as either masculine or feminine. "House" for instance, is feminine - "la maison" - "pencil", however, is masculine - "le crayon."

A student asked, "What gender is ‘computer’?"

Instead of giving the answer, the teacher split the class into two groups, male and female, and asked them to decide for themselves whether "computer" should be a masculine or a feminine noun. Each group was asked to give four reasons for their recommendation.

The male’s group decided that "computer" should definitely be of the feminine gender ("la computer"), because:

1. No one but their creator understands their internal logic;
2. The native language they use to communicate with other computers is incomprehensible to everyone else;
3. Even the smallest mistakes are stored in long term memory for possible later retrieval; and
4. As soon as you make a commitment to one, you find yourself spending half your paycheck on accessories for it.

The female’s group, however, concluded that computers should be masculine ("le computer"), because:

1. In order to do anything with them, you have to turn them on;
2. They have a lot of data but still can’t think for themselves;
3. They are supposed to help you solve problems, but half the time they ARE the problem;

and

4. As soon as you commit to one, you realize that if you had waited a little longer, you could have gotten a better model.

Mariah Carey - My All

I am thinking of you
In my sleepless solitude tonight
If it’s wrong to love you
Then my heart just won’t let me be right
‘Cause I’ve drowned in you
And I won’t pull through
Without you by my side
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
‘Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
I’d give my all for your love tonight
Baby can you feel me
Imagining I’m looking in your eyes
I can see you clearly
Vividly emblazoned in my mind
And yet you’re so far
Like a distant star
I’m wishing on tonight
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
‘Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
I’d give my all for your love tonight
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
‘Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
I’d give my all for your love tonight
Give my all for your love
Tonight

A True Friend Oath


When you are sad,
I will get you drunk and help you plot revenge against the scummy bastard who made you sad.

When you are scared,
I will laugh at you and tease you about it every chance I get.

When you are worried,
I will tell you how much worse it could be and to quit complaining.

When you are confused,
I will use little words to explain it to your dumb butt.

When you are sick.
I will hold your hair while you pay homage to the porcelain God.

When you fall,
I will point and laugh at your clumsy butt.

This is my oath.
I pledge till the end.

Why you may ask?
Because you’re my friend.

Saturday, May 20, 2006

PSM

uuwwaaaaa….. susahnye nak hadap PSM nih… isk ikss ikss… tapi skali pk.. rasnaya tak sabar nak habiskan lak study nih.. maklumlaa… lagi beberapa bulan dah nak tamat… so lepas tu leh ala huahahahahaa…. erk… maksudnya carik keja… kumpul duit, kumpul harta…. uiks…. beshhhnyeee…. jum wat keja!!!!

Sunday, March 26, 2006

Words Regularly Use By Women


A Woman’s Vocabulary, Keywords and Meanings (as taken from an interview with a woman) - ooh... it's almost true... So guys... Make sure you understand this well yea??


FINE
This is the word we use at the end of any argument in which we feel we are right, but need to shut you up. NEVER use ‘Fine’ to describe how a woman looks. This will cause you to have one of those arguments.

FIVE MINUTES
This is half an hour. It is equivalent to the five minutes that your football game is going to last before you take out the trash, so I feel that it’s an even trade.

NOTHING
This means something and you should be on your toes. "Nothing" is usually used to describe the feeling a woman has of wanting to turn you inside out, upside down, and backwards. "Nothing" usually signifies an argument that will last "Five Minutes" and end with the word "Fine".

GO AHEAD (with raised eyebrows)
This is a dare. One that will result in a woman getting upset over "Nothing" and will end with the word "Fine".

GO AHEAD (normal eyebrows)
This means "I give up" or "do what you want because I don’t care". You will get a raised eyebrow "Go Ahead" in just a few minutes, followed by "Nothing" and "Fine" and she will talk to you in about "Five Minutes" when she cools off.

LOUD SIGH
This is not actually a word, but is still often a verbal statement very misunderstood by men. A "Loud Sigh" means she thinks you are an idiot at that moment and wonders why she is wasting her time standing here and arguing with you over "Nothing". 

SOFT SIGH
Again, not a word, but a verbal statement. "Soft Sighs" are one of the few things that some men actually understand. She is content. Your best bet is to not move or breathe and she will stay content.

OH
This word followed by any statement is trouble. Example; "Oh, let me get that". Or, "Oh, I talked to him about what you were doing last night". If she says "Oh" before a statement, run, do not walk, to the nearest exit. She will tell you that she is "Fine" when she is done tossing your clothes out the window, but do not expect her to talk to you for at least 2 days. "Oh" as the lead-in to a sentence usually signifies that you are caught in a lie. Do not try to lie more to get out of it, or you will get raised eyebrows and a "Go ahead," followed by acts so unspeakable that I can’t bring myself to write about them.

THAT’S OKAY
This is one of the most dangerous statements that a woman can say to a man. "That’s Okay" means that she wants to think long and hard before visiting on you major retribution and tribulations for what ever it is that you have done. "That’s Okay" is often used with the word "Fine" and used in conjunction with a raised eyebrow "Go Ahead". At some point in the near future when she has plotted and planned, you are going to be in some mighty big trouble.

PLEASE DO
This is not a statement, it is an offer. A woman is giving you the chance to come up with whatever excuse or reason you have for doing whatever it is that you have done. You have a fair chance to tell the truth, so be careful and you shouldn’t get a "That’s Okay".

THANKS
A woman is thanking you. Do not faint, just say you’re welcome.

THANKS A LOT
This is much different than "Thanks". A woman will say, "Thanks A Lot" when she is really ticked off at you. It signifies that you have hurt her in some callous way, and will be followed by the "Loud Sigh". Be careful not to ask what is wrong after the "Loud Sigh", as she will only tell you "Nothing".

Monday, March 20, 2006

Slogans for Women’s T-shirts


1. So many men, so few who can afford me.

2. God made us sisters; Prozac made us friends.

3. If they don’t have chocolate in heaven, I ain’t going.

4. At my age, I’ve seen it all, done it all, heard it all…I just can’t remember it all.

5. My Mother is a travel agent for guilt trips.

6. Princess, having had sufficient experience with princes, seeks frog.

7. Coffee, chocolate, men . . . Some things are just better rich.

8. Don’t treat me any differently than you would the Queen.

9. If you want breakfast in bed, sleep in the kitchen.

10. Dinner Is ready when the smoke alarm goes off.

11. It’s hard to be nostalgic when you can’t remember anything.

12. I’m out of estrogen-and I have a gun.

13. Guys have feelings too. But like…who cares?

14. Next mood swing: 6 minutes.

15. I hate everybody…and you’re next.

16. And your point is…?

17. I used to be schizophrenic, but we’re OK now.

18. Warning! I have an attitude and I know how to use it.

19. Of course I don’t look busy…I did it right the first time.

20. Do NOT start with me. You will NOT win.

21. You have the right to remain silent, so please SHUT UP.

22. All stressed out and no one to choke.

23. I’m one of those bad things that happen to good people.

24. How can I miss you if you won’t go away?

25. Sorry if I looked interested. I’m not.

26. If we are what we eat, I’m fast, cheap and easy.

27. Don’t upset me! I’m running out of places to hide the bodies.

 ************************************************************

The colored ones are my favourites!!! hahahaha

Tuesday, March 14, 2006

Men are like…

Blenders.
You need one, but you’re not quite sure why.

Chocolate Bars.
Sweet, smooth, and they usually head right for your hips.

Coffee.
The best ones are rich, warm, and can keep you up all night long.

Commercials.
You can’t believe a word they say.

Computers.
Hard to figure out and never have enough memory.

Coolers.
Load them with beer and you can take them anywhere.

Copiers.
You need them for reproduction, but that’s about it.

Curling Irons.
They’re always hot, and they’re always in your hair.

Government Bonds.
They take way too long to mature.

Horoscopes.
They always tell you what to do and are usually wrong.

Lava Lamps.
Fun to look at, but not all that bright.

Mascara.
They usually run at the first sign of emotion.

Parking Spots.
The good ones are already taken and the ones that are left are either handicapped or extremely small.

Popcorn.
They satisfy you, but only for a little while.

Weather.
Nothing can be done to change either one of them.

Monday, March 13, 2006

Gender Items

ZIPLOC BAGS - male, because they hold everything in, but you can always see right through them.

SWISS ARMY KNIFE - male, because even though it appears useful for a wide variety of work, it spends most of its time just opening bottles.

KIDNEYS - female, because they always go to the bathroom in pairs.

SHOE - male, because it is usually unpolished, with its tongue hanging out.

COPIER - female, because once turned off, it takes a while to warm up. Because it is an effective reproductive device when the right buttons are pushed. Because it can wreak havoc when the wrong buttons are pushed.

TIRE - male, because it goes bald and often is over inflated.

HOT AIR BALLOON - male, because to get it to go anywhere you have to light a fire under it… and, of course, there’s the hot air part.

SPONGES - female, because they are soft and squeezable and retain water.

WEB PAGE - female, because it is always getting hit on.

SUBWAY - male, because it uses the same old lines to pick people up.

HOURGLASS - female, because over time, the weight shifts to the bottom.

HAMMER - male, because it hasn’t evolved much over the last 5,000 years, but it’s handy to have around.

REMOTE CONTROL - female… Ha! You thought I’d say male. But consider it gives a man pleasure, he’d be lost without it, and while he doesn’t always know the right buttons to push, he keeps trying.

Monday, January 16, 2006

Britney Spears - Dear Diary

Dear diary
Today I saw a boy
And I wondered if he noticed me
He took my breath away

Dear diary
I can’t get him off my mind
And it scares me
‘Cause I’ve never felt this way
No one in this world
Knows me better than you do
So diary I’ll confide in you

Dear diary
Today I saw a boy
As he walked by I thought he smiled at me
And I wondered
Does he know what’s in my heart
I tried to smile, but I could hardly breathe
Should I tell him how I feel
Or would that scare him away

Diary, tell me what to do
Please tell me what to say
Dear diary
One touch of his hand
Now I can’t wait to see that boy again
He smiled
And I thought my heart could fly

Diary, do you think that we’ll be more than friends?
I’ve got a feeling we’ll be so much more than friends

Britney Spears - Born To Make you Happy

I’m sitting here alone up in my room
And thinking about the times that we’ve been through
(oh my love)
I’m looking at a picture in my hand
Trying my best to understand
I really want to know what we did wrong
with a love that felt so strong
If only you were here tonight
I know that we could make it right

CHORUS
I don’t know how to live without your love
I was born to make you happy
‘Cause you’re the only one within my heart
I was born to make you happy
Always and forever you and me
That’s the way our life should be

I don’t know how to live without your love
I was born to make you happy
I know I’ve been a fool since you’ve been gone
I’d better give it up and carry on (oh my love)
‘Cause living in a dream of you and me
is not the way my life should be

I don’t want to cry a tear for you
So forgive me if I do
If only you were here tonight
I know that we could make it right

CHORUS
I’d do anything, I’d give you my world
I’d wait forever, to be your girl
Just call call out my name,
and I will be there
Just to show you how much I care

CHORUS (2x)

Meh kita pikir²