Ads by

Saturday, September 2, 2006

Mid Semester Break

Cuti???? laa.. tak sangka sungguh begitu cepat masa berlalu…. rasa cam baru je mula sem… ekekeke.. kununsss…. anyway… bila dah cuti nih memang la best… maklumlah.. banyak menda nak dibuek di kampung nuh… tapi…. huhuhuh… tak de maknenye kalau homeworks, assignment, projects sumer tak siap… kuang kuang kuang… nak nak plak PSM yang tak siap… maknanya tak payah la cuti… ekekeke…. tapi ada yang pilih samada balik cuti dulu then datang awai tuk siapkan segala²nya (sapa lagi kalau bukan gue… ahaks) and ada gak yang pilih wat keja dulu, pehtu baru balik kampung (nurul azwa la nih… hehehe)… dan jangan terkejut.. ada gak yang pilih tak balik kampung terus… ikss ikss ikss… masalah kerja, kewangan ada lain²??? tak dapat dikenal pasti lak lah yang kategori nih.. hehehe

tapi… gue tetap balik… heheh… balik pun tak lama lah… by hari rabu atau khamis dah ada kat muzaffar balik dah.. huhuhu… janji balik.. tengok ibunda di kampung.. ekekek…. tapi sedey la plak sebab 2 hero kesayangan tak balik sama minggu nih.. ikss ikss ikss… takpa.. nanti jumpa depa tu.. ekekek… rindu laks rasa sebab dah lama tak jumpa… huhuhuh…. maklumlah… cuti tak sama… ahehehhe…. mana nak sama budak tadika ngan budak universiti… ikss ikss ikss… kalau sama tu.. tatau lah nak kata kan???

apapun… selamat bercuti kepada sumer warga KUTKM dan jugak KU and Univ serta kolej lain yang sama² bercuti starting on 4th Sept sampailah ke 10th Sept nanti… enjoy ur holiday dan take care ya… peace!!

0 comments:

Post a Comment

Meh kita pikir²