Ads by

Monday, July 3, 2006

Merapu Kejap

isskk isskk isskk… sedar tak sedar dah masuk bulan julai yek…. kejap je kan masa berlalu… rasanya macam baru je 2,3 hari lepas masuk tahun baru, ni dah nak sampai ke hujung tahun pulak… so fast the time goes on but still, we didn’t noticed… or did we?? tah lah…

anyway… semester baru pun dah nak mula in a few days lagi… yeahhh…. my final semester has finally arrived… ahaks… suke gak lah sebab dah nak abih study… tapi for sure akan rasa busan nanti coz dah tak leh nak hu ha ngan kengkawan seperjuangan… hehehhe… maklumlah… orang kata, masa belajar lah yang paling best.. apa taknya, kalau nak ponteng kelas pun kannye lecturer nak marah… habih kuat pun dia bagi warning letter pehtu kena banned dari exam… tu pun jarang sangat lah nak kena… ye tak?? kalau dah keja, kalau tak pegi keja, terus je kita dapat offer yang lagi "baik"… offer of resignation from the company… masa tu lah rasa diri bahagia… hahahah…

anyway.. dah merapu lah plak… maklumlah dah nak kul 5 pagi!!!! huhuh bila keja gue nak siap nih… nak kena submit by 5PM this evening… ikss… sempat ke??? think possitive!!!! sempat lah tu… ada lagik lebih kurang 12 jam… kalau darab 60minit dah brapa… mana leh tak sempat… hahahaha… habih optimis dah tu… huhuhuhu… anyway… happy july month for those yang rasa july is the best month for you….
as for me, july is my feveret!!! hahhaha… wanna know why??? tekalah sendiri… hari bersejarah buat gue… :D peace to all

0 comments:

Post a Comment

Meh kita pikir²