Ads by

Wednesday, August 9, 2006

PSM 2

huhuhu…. apa citer ngan PSM nih??? dah terasa kebusanan nak ngadap menda nih… helpp!!!!!!!!!!!!!!!!!… ikss… emo laks rasanya… heheheh… tapi tu lah… sebut je PSM dah terasa kebusanan dan kengerian yang bakal dihadapi… ahaks… ngeri ek?? tapi tak insap² jugak… ikss ikss ikss.. apo nak jadi nih??? tu belum campur subjek lain lagi… specially AI… ikss.. kalau lah buleh layan movie AI dan jawab soklan based on the movie, kan dah senang idup gue… uhuks… ni tak paham² gak apa logiknye AI tu…

kepada rakan² gue yang sedang sibuk nak mengahbiskan study… selamat berjuang… sama² lah kita ye.. hahaha… kalau rasa² nak drop apa² subjek tu… pikirlah semasak ranumnya sebelum anda berbuat demikian… hehehhe… drop jangan tak drop… ekekekeke… go PSM go…. yeahh…

0 comments:

Post a Comment

Meh kita pikir²