Ads by

Monday, February 27, 2012

aalaaalaaaalaaaa

ada citer nak blogkan, tapi malas nak naip... plus gue di opis nih... alang2 [buat2] sebuk, gue baca la blog member gue yang mana dia adalah seorang pencinta cicak yang tak suka ular tapi bela kucing nih pasal entry dia ke Melaka ritu dengan gue... Nak tau??? korang baca je lah kat blog dia.. Tak pun klik SINI ok..

Gue malas nak pikir nak naip sebab kes lapo tak sempat bekpes pagi ni... hwuaaaaa!!!! seb bek rini dapat free Briyani Ayam from JM Briyani House coz bos aku ada sesi Lunch-N-Learn and menu nya adalah seperti yang tersebut.. Bos masuk sesi, aku makan free ngan geng department lain.. waakakakaa...


Nota Blog: zzzz... takde keja sebab dah setelkan pagi tadi sampai tak bekpes!

2 comments:

Post a Comment

Meh kita pikir²