Ads by

Friday, February 25, 2011

post sesaja

wahh.. dah nak habis bulan Februari rupanya... [gaji bila nak dapat nih??] adusss... cepat sungguh masa berlalu... kalau pikir balik macam tak terbuat apa2 pun... ikss iksss..... kagum sungguh dengan diri sendiri... eheheheh

this month aku dah jadi orang Ipoh, Perak... huuhuh.... [tapi IC masih KEDAH ok....] dalam masa baru 2 minggu dok kat sini, dah ada yang datang melawat.. heheh.. sapa lagi kalau bukan Nisak [dia juai coklat sedap tau!!!] & Nadh [dia pun wat kueh raya besh2!!] TQ korang!!!! besh kan kita p buat lawatan jalan-jalan cari makan sampai ke Kuala Sepetang tuu...
Mee Udang Banjir Special @ Kdai Mak Jah

Saya makan Koteow Goreng Udang Special
Memang menjilat jari lah makan kat Kedai Mak Jah tuuu.... sedap sangat Koteow Goreng Udang Special dia... Kena plak ada tempat cucian tangan mata skali.. haishhh.. makin berselera lahh saya makan....

Antara makanan yang menjadi igauan lagi ialah:
Udang Goreng Tepung Special
Roti Telor Goyang
Mee Kicap
Gilerr kenyang lepas seharian asik JJCM versi sendiri.... huhuhuhuh... rusak diet seminggu.... Anyway, takde topik spesel pun post kali nih... saje je selit² serba sket.... Sok bleh mula pindah barang² ke rumah baru kot... huhuhhu.... BEsh!! BEshh!!! Beshhh!!!!!! [Besh ke Cik Dhila Rozi ooiiii?????]


dR: "Dalam sekotak jarum ada banyak jarum, tiba² ada cheese. Apa cheese tu wat kat situ?" <-- copied from Nisak Dalim masa kitorg Skype  tadi...

2 comments:

KayNisa said...

wahhh, saje je bg tliur... cheese tu wat mkn ng sandwich banjir udang

dHiLa RoZi said...

hahahaha.. terliur part mana nih? ahaks... tingat last week pepagi p makan kat kedai en reza.. huhuh.. .td nk p tapi sangat malasss

Post a Comment

Meh kita pikir²