Ads by

Friday, February 12, 2010

The 100Plus Baby


aku nak share ngan korang about my niece, Si Kenit Maisarah yang sangat lah agresif kalau berkaitan dengan botol air 100Plus. walaupun dia tak minum air 100Plus [sebab dia kecik lagi] tapi still, 100Plus is her favorite bottle!

tengok this movie yang aku ngan Maktok dia kenakan dia ngan botol 100Plus masa dalam keta. quite funny lah this little girl... hehehe..

Si Kenit dengan botolnya...

yang tak tahan tu, bila aku tarik je botol tu dari tangan dia, dia menjerit2 nak balik, bila Maktok bagi kat dia balik, dia suker... sampaikan kalau kat umah, dah ikat botol 100Plus sebotol kat walker dia untuk dia main... hahaha... Mama dia kata sedih ja tengok anak main botol 100Plus. ahaks!
 
suker die bila dapat dekat ngan fridge nih

Pic ni masa p makan malam kat Restoran MAMA, Jalan Sultanah, Kedah. dah Si Kenit ni asik ganggu Maktok dia nak makan, mama dia dukong la jalan2... sampai ja kat fridge nih dia suke.. cuma aku miss nak amek pic dia pegang fridge ni and gelak gatey dia tuuu.. hehehe...

4 comments:

abang ensem said...

teringat masa aku kecik2 dulu... suka sgt isap puting. last2 bile puting aku kena hurung semut, baru le aku stop...hahaha

dHiLa RoZi said...

hah??? dh besar mana masa stop tuu??? huuhu... my nephew yang sorang tu dah nk masuk 3thn baru leh brenti susu badan, sapu akar seruntun ngan jadam pun dia leh isap lagi.. pelik sungguh. last2 stop dengan pencelup sebab dia ingat darah.

~0~ said...

hahaha...bakal atlet ni tue suke 100plus

bbudak mmg menceriakan

dHiLa RoZi said...

insyaallah... mmg skang nih pun lasak ngalahkan apa... naik letih menjaga.. huhuhu

Post a Comment

Meh kita pikir²