Ads by

Wednesday, February 10, 2010

Besday kawanku

actually... besday member aku nih semalam [kalau orang Kedah kata kemaghin] on the 9th Feb, tapi arini baru nak post kat sini... kira ok lah kan.. lagipun aku sms wish dia malam tu dan jugak dah post wish kat fesbuk dia awal2 lagi.. hehehehe... siap ngan bagi kek lagi tau....

kek yang aku "BUAT"kan tuk KAK IEJA

saja aku pilih kek yang ada number kat atas tu... terang2 papar umo dia... ahaks... dah 29 tahun lah sis... tapi orang slalu tak percaya... ingatkan baru Form 5 [saja nak lebey2] agaknya... awet muda?? maybe lah... ekekeke...

apapun... sowi la kak ieja aku takde kat KL masa nak celebrate besday ko... takpe2... tahun ni bagi chance sambut ngan tunang tercayunk sebab tahun depan dah tukar title Cik Ieja kepada Puan laks... insyaallah.. aku doakan... heheheeh.. jangan lupa jemput aku yeee.. hhuhuh

1 comments:

dHiLa RoZi said...

p/s: lupa lak... kek tu ako cari kat en Google aja pun.. bukan aku yang buat betul2 tau.. hahaha

Post a Comment

Meh kita pikir²