Ads by

Monday, January 25, 2010

Yeay!!

dalam busy dok wat preparetion tuk interview esok nih [do hope u all pray for me on this job] masih sempat nyelit² update my blog and other accounts related to it... specially my Google-connected-accounts [can see my profile: http://www.google.com/profiles/dhila82]  laa... haishhh... siap sumer dah.. puas hati aku... hahahah... bleh concentrate semula pasal interview.. buhsan dah tak keja lama² nih... ahaks!

actually ni gara² follow my Maksu this murning to this half-day workshop bertajuk "Blogging Untuk Wanita Yang Ingin Bekerja Dari Rumah" anjuran New Media Consulting S/B and 7 Figure S/B. well the workshop is from 9am till 1.30pm but it continues sampai an hour later [smua semangat nak berblogging la katakan].. from my point of view, the course is worth it!!! [thumbs up for the speakers ya] even though i did start doing this blog for quite some time, tapi takde lah nak generate income. bukan tanak, cuma the WAY of doing it tu tak pandai. lagipun at my previous company [www.rezzen.com.my & www.juarezlowe.com] i banyak tumpu pada Google AdWords more than using AdSense. jadi bila dah pegi workshop yang macam nih, dapat lah ilmu tambahan tu...




at least, i have made my decision in choosing between AdSense and NuffNang...

apapun, to those yang dah share n follow our blogs, thanks and all the best to us. to those yang belum, dah ready your blogs nanti jangan lupa update ya!

p/s: i type the post at 2.20am tapi saja setting to be publish at 9.30am nanti... site checking as what En Khir bagitau... hehehe

0 comments:

Post a Comment

Meh kita pikir²