Ads by

Wednesday, January 20, 2010

www.catcheye.com.my


SALAM..daripada korang on9 je, hasil pon xde, mesti BOSAN kan???

Bosan layan email mcm ni n seumpama ini kan?? haaaa, nie die...sambil on9, sambil cari duit..

beri saya masa 5 minit je boleh? mari sertai saya di catcheyes, jom..

Catcheye adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia, apa yang menariknye anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat disini, ya, mudah saja, klik2 iklan tak samapai seminit dah dapat duit.

malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti.. katakan anda menaja 10 orang di level 1, kemudian mereka menaja 10 orang lagi sehinggalah 4 level.

tahu tak awak akan peroleh RM11 jika sehari mereka klik untuk 1 iklan, kalau sehari mereka klik 10x anda peroleh RM11x10=RM110 jika sebulan anda akan peroleh RM110x30=RM3300..

banyak tu .. awak tak nak ke? ayohlah sertai saya..benda ni 100% percuma..tak perlu modal cuma perkenalkan kepada 10 orang je.. benda free xkan tak boleh ajak..

untuk maklumat awak,keahlian catcheye telah mencecah 22000 orang sekarang.. jangan berlengah lagi.. Ini bukan penipuan..

hanya klik http://www.catcheye.com.my/?r=54289

Cara nak register:
1.klik link yg kt bwh skali...

2.klik join catcheye now

3.isi maklumat diri,IC dan alamat (penting sebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)

4.Isi jawapan:
soalan 1 jawapan A (atas sekali),
soalan 2 jawapan B (yang tengah),
soalan 3 jawapan A (atas sekali).
p/s (jika jawab salah pendaftaran tidak diterima)

5.klik agree and proceed.

Ok siap!! kemudian apa perlu buat?

1.klik sign in
2.lepas sign in klik reward panel
3.Awak lihat akaun awak ade RM1 (bonus) dan link awak.
4.Copy link awak dan gantikan link saya ini dengan link awak.
5.emailkan kepada kawan2.
6.Lihatlah tak sampai sebulan awak dah ade 10 orang di level 1.

percayalah! sebab benda ni 100% percuma. tryla dulu lepas tu nilaikan sendiri sebab benda ni free 100%.. xperlu yuran apa2..yg penting kena rajin dan berusaha tiap2 ari sahaja... xperlu jual barang pun...

tryla dan nilaikan sendiri...

REZEKI TUHAN YG BG..TP,KITE KNE USAHA JGAK KN??
TGGU APE LG?? J0MLA J0IN.. =)

klik, klik, klik kt sini..
http://www.catcheye.com.my/?r=54289


0 comments:

Post a Comment

Meh kita pikir²