Ads by

Saturday, January 23, 2010

Pindah rumah, again

well... as the title stated... aku bakal pindah rumah lagi... hahaaha... hampir 2 tahun dok kat KL nih dah masuk kali ke 4 aku pindah... hebat2... sipi2 mau kena pindah balik ke Kedah... hehehe.. sib baik la mama bagi can lagi skali...


Apartment Mawar, Bdr Baru Sentul [aku copy image dari www.fullhouse.com.my]

well... kali nih pindah dalam kawasan apartment yang sama.. tapi selang sebuah blok je... hehehe.. tapi still jenuh nak ngangkut barang2... mana ngan tilam, fridge, kitchen cabinet, washing machine, beg baju, buku, rak buku lagi.. hahaha... Ieja!!!! nanti kita angkut sama2 ek?? en labu pun tulun kan?? ekekeke...

tadi dah kemas kotak2 kasut... tak la banyak sangat... [err.. rasanya lah]... ni nak melipat baju laks.. sib baik aritu aku dah antar balik kedah separuh baju2 n buku2 serta magazines yg tak guna dah... huihhhh... letihh...

2 comments:

abang ensem said...

selamat berpindah umah :)

dHiLa RoZi said...

hahaah.. mekaceh... insyaallah selamat... jangan lif rusak sudah time tu

Post a Comment

Meh kita pikir²