Ads by

Tuesday, January 12, 2010

Google Translate

hurmm.... dalam kefeningan aku ngan my beloved SE W610i yang agak nak nazak nih... ada gak perkara yang melucukan telah berlaku....

ni sumer kes tulun my fwen wat assignment... gara2 "rajin" terlampau nak copy part by part of the text, aku copy je terus sumer ke Google translator tuu... dan hasilnya setelah aku membuatkan aku cukup bangga ngan Google... ekekekekee.... part pertama yang aku baca ialah Richard Solely dah ditukarkan kepada Richard Semata-mata!!! [sorry ya Mr Richard... not my fault coz technically, it's Google...]


part yang kedua agak tak brapa kena bagi aku ialah --> It is smart! ditukarkan kepada Itu cerdas! cerdassnyyeeeee laaaa.... huhuhuhhu


adess... kenala baca sampai abis sumer tu to make sure takde lagi perkara lain yang sepatutnya tak ditukar bahasa terjadi lagi... huhuhuhuh....

2 comments:

Post a Comment

Meh kita pikir²