Ads by

Friday, August 20, 2010

Untuk kamu...

dah banyak hari aku dok tengok sumer orang share link video nih kat fesbuk tu... tapi tak terasa nak tengok.. pagi nih baru tingin nak tengok klip tu.. RUPANYA BESTT!!!! Credits to Mr Zack Zukhairi. so aku pun search lah lagu ni kat En. Google and dapatkan lirik dia kat sini... along with the song laa...

Tajuk Lagu: Yang Terindah
Oleh:  Dakmie
OST: I’m not Single (Filem Melayu)


Semenjak kau hadir dalam hidupku
Tiada lagi keresahan
Kau mengetuk pintu hatiku
Tanpa sedar hingga ku izinkan

Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah

Maaf jikaku tidak sempurna
Tika bahagia mula menjelma
Bila keyakinan datang merasa
Kasih disalut dengan kejujuran

Mencintai dirimu
Merindui dirimu
Memiliki dirimu
Hingga akhir hayat bersama kamu

Kau yang bernama cinta
Kau yang memberi rasa
Kau yang ilhamkan bahagia
Hingga aku terasa indah

Kau yang bernama cinta
Hingga aku rasa indah

for me, it's a sweet song specially kalau tengok kat blog Mr. Zack Zukhairi ni yang along with the pictures... nak lagi feel, tengok video nya kat sini.

2 comments:

Zairie Husin said...

lagu nie mmg layan.. :D

my recent post:
KES PEMBUANGAN BAYI | JANGAN HANYA TAHU BUAT JER..!

dHiLa RoZi said...

yep... baru prasan.. hehehehe... baru tau besh..

Post a Comment

Meh kita pikir²