Ads by

Wednesday, August 11, 2010

Salam 1 Ramadhan

Yeay!!!! hari ni bermula lah satu lagi kesah baru untuk tahun ini... Kesahnya??? Berpuasa di bulan Ramadhan lah.. apa lagi kan??? So kat sini, gue mau ambil kesempatan mengucapkan selamat menunaikan ibadah puasa to all the Muslims out there tak kira di mana anda berada.... Moga segala perlakuan kita di terimaNya.... Aminn...


Syukur tahun ni tak payah aku nak brebut2 amek cuti or beli tiket bas dan yang paling penting tak perlu susah hati sebab nak pikiaq camna nak balik sambut posa kat umah and tekejaq2 balik ke tempat study or keja macam tahun2 lepas.. ngeee hehehehee... besh.. beshhh!!!!

apapun, still ada project baekk punya yang perlu dilaksanakan pada bulan ini.. harap2 menguntungkan lah hasilnya nanti.. insyaAllah.. doa2 kan ye kawan2...

2 comments:

azli said...

projek ape ni,,,boleh jadi rakan kongsi ka

dHiLa RoZi said...

hahahha... project with my fren... biz kek.. nanti dh open for ordering dhila bgtau yee...

Post a Comment

Meh kita pikir²