Ads by

Sunday, August 15, 2010

in the middle

sedar tak sedar dah dekat 1 week kita berpuasa kan?? selama tu jugak la aku lum jejak lagi kat mana² pasar ramadhan tahun nih... sangat hebat! slalu nye tiap² tahun, 1st day aja aku dah jejak... tahun ni tatau nape malas menguasai diri.. agaknya sebab kakak ngan abang ipar aku yang rajin tahun nih.. so aku order je lah.. ahaks...

sudah di pertengahan august pun kita skang nih... kejap je kan time flies by... ikss iskss isksss.... tak lama lagi masuk bulan 9... tukar plak bulan Syawal... huisshh... raya sey!!! taapi tahun ni dapat lagi ke aku duit raya? ikss.. tahun lepas pun dah kurang orang nak bagi.. tahun ni kena la wat muka sedey sket nak dapat kan pulus raya nih.. ahaks... anak menakan pulak dah berceretet.. huhuhu... jenuh nak berlumba ngan depa nih... tapi makcik kan dah besar.. kena la pandai.. ahahaha...

anyway... kepada yang berpuasa, selamat meneruskan dan menunaikan ibadah puasa anda sehingga ke akhirnya... kalau yang diperlukan sahaja leh stop sekejap daripada berpuasa nih.. hehehe... kepada yang baru nak mula puasa tu.. join the club!!! hehehe....

2 comments:

ken said...

selamat berpuasa =)

dHiLa RoZi said...

same goes to you, ken

Post a Comment

Meh kita pikir²