Ads by

Sunday, August 8, 2010

nyumm... nyumm....

hurmm... dari petang tadi aku kelaparan... tapi tatau nak makan apa... kununnya tanak makan lah katakan... sebab dah dekat2 nak posa nih... sengal gilerr... sampai lah ke malam nih... baru je lepas dipper [dinner + supper]... sesedap rasa aku je makan malam2... haishhh....

mulanya kunun nak makan megi segera dalam cawan tu [mamee eh yang mawi jadi model tu?].. pehtu tringin nak letak chicken ball [brand ayamas tauuu].. kan dah kena tuang dalam mangkuk laks... skali lama laks tak makan telur mata kerbau yang merahnye goyang2 tu.. haishhh... dah nak penuh semangkuk... terus lepas makan cari laks hot water tumbler aku isi air panas and masukkan uncang teh hijau jenama Lipton... perah sehiris lemon [balance dari yang aku guna suku je 2 hari lepas]....

sambil tunggu teh tu sejuk sket aku pun layan Hot FM while typing a post for my blog nih and layan chatting ngan Kak Maz kat YM tu... dia ngadu yang perut dia masuk angin [padahal baby ada dalam perut] baby nak makan angin kot kak???.. huhuhu.... takde lah... dia ganti puasa, tapi tghari je dia lapo... kena lah buka kak.. nanti bahayakan baby dalam perut laks... anyway... aku pun tatau nak nasihatkan dia makan apa.. [aku kan single lagi... haishhhh] so aku tulun lah googlekan tips2 [klik kat sini tuk search results] tuk ibu ngandung di bulan Ramadhan yang bleh membantu dia...

the 1st website [klik sini tuk info] tu menarik coz lots of info untuk mereka yang mengandung dan nak berpuasa pada bulan puasa ini... to all the husbands out there pun patut aware menda nih.. coz ibu2 yang ngandung tu sedang bawak anak anda juga tau!!! hahahaha

anyway... hebat kan life aku tuk malam nih??? sapa nk resipi masakan dipper aku tuk malam nih leh tinggalkan pesanan yee... wakakakaaa...

p/s: sesi hati "static" tuk malam nih...

2 comments:

Post a Comment

Meh kita pikir²