Ads by

Thursday, August 5, 2010

di kala bosan nak menaip

it is 5th of August oledi!!!! time sure goes by so fast lah... less than a week lagi dah nak posa pulak... wahhhh... syukur!!!! insyaallah sempat lagi menyambut Ramadhan pada tahun ini... tahun ni tak payah nak kelam kabut berebut² pulang tuk berposa dengan famili on the 1st day cam slalu.. sebab?? i'm at HOME!!!!!!!!! hehehehe... beshhh beshhhh!!!!

tahun ni sambut merdeka dalam posa lah.... apapun... sambutan biarlah berpada and jangan membazir sudeeyy.... sama gak sepanjang bulan posa nih... maklumlah.. bazar & pasar Ramadhan kan merata².... kang dah sampai rambang mata nak pilih makanan, kain baju n kueh raya... mau terus borong ngan kedai² skali....

6 comments:

k0m4nd3r said...

duit raya mana?

dHiLa RoZi said...

hadiah besday aku mna?

iQapiQa said...

selamat menyambut bulan ramadhan!!!!!!

dHiLa RoZi said...

same to u too iQapiQa

azli said...

puasa blom lg la

dHiLa RoZi said...

menghampiri laa.... tak salah kan eish awal2...

Post a Comment

Meh kita pikir²