Ads by

Friday, March 12, 2010

Under the Mountain - Komen dari aku

Well.. hari ni disebabkan aku tadak apa nak buat, so aku pun menjalankan lah misi mengisi masa lapang aku dengan menuju ke Times Square [antara port slalu tuk isi masa lapang]... disebabkan aku dah set dari semalam yang aku nak balik awai petangnya, so aku pun kena la kejar 1st show yang pukul 1.20PM...

movie 1st yang aku tengok ialah Under the Mountain. as copied from www.gsc.com.my:
Release Date: 11 March 2010
Language: English
Genre: Fantasy, Adventure
Running Time: 1 hour 31 minutes
Director: Jonathan King
Cast: Sam Neill.

Synopsis: From the production design and effects team who brought us movies such as "The Chronicles of Narnia", "King Kong" and "The Lord of The Rings" trilogy and based on famous New Zealand television mini series of the same name, "Under The Mountain" tells a journey of a pair of twins, Rachel and Theo Matheson.

(Source: Cinema Online)

 bagi aku, citer ni ok lah... eventhough ada sket2 plot2 dia yang "putus"... kalau nak compare ngan The Chronicles of Narnia, menang lagi lah Narnia dari movie nih... huhuh.. sebab? tah lah... tapi tak brapa nak besh pun bagi aku citer nih... kalau ampa nak tau, kena tengok sendiri....ehehehe... 3 * out of 5 dari aku...

0 comments:

Post a Comment

Meh kita pikir²