Ads by

Friday, March 12, 2010

Alice in Wonderland - Komen dari aku [Lagi]

rajin plak aku naip blog malam ni kan?? hahahaha... well.. dah lepas tengok 1st show aku pasal Under the Mountain [klik sini tuk baca komen aku] aku pun p la lunch dulu sementara nak tunggu 2nd show on 4.10PM... sebab dah lama tak makan butter prawn rice, aku pun naik la Level 10 tu menuju ke kaunter Mixed Fried kat food court. bleh la tahan gak butter prawn kat sini... daripada nak wat sendiri tak brapa nak pandai.. hehehehe

 Cast By: Mia Wasikowska, Johnny Depp, Anne Hathaway, Alan Rickman [Source: Cinema Online]

2nd movie aku ialah seperti tajuk di atas.... aku saja nak tengok yang 3D, tapi [personally] it turns out to be not as good as i've imagine... aku rasa kalau tengok yang biasa saja pun ok... WHY? sebab 3D effects tu tak banyak sangat... [tatau lah plak kalau mata aku yang tak prasan]. so bila 3D effects tak banyak, macam takde function lah kita tengok movie 3D kan?

tapi for this movie aku rate 4 1/2 * daripada 5. biasak la kan... ada johnny depp ngan anne hathaway... eventhough watak2 dalam cerita alice in wonderland yang sepertimana kita telah tau, tapi jalan cerita tuk kali nih berbeza daripada certa zaman kanak2 dulu... kalau nak tau apa yang lain... sila lah tengok yee... hehehehe

1 comments:

k0m4nd3r said...

Jangan lupa, the big head: Helena Bonham Carter yang selalu jadi awek Johny Depp.. oooWwww Sexy...

Post a Comment

Meh kita pikir²