Ads by

Sunday, March 2, 2014

waauu-laa-weeeiiiihhh

wwuu-huuu!!!! I loike... ingatkan sesia je walaupun dah lama tak jengah blog sendiri nih... tapi tak ku sangka cempedak jadi nangka yang ianya membuahkan nangka, ehh salah.. HASIL! [pehal ngan nangka nih... gue tak makan nangka ok!]. Tenkiusssss nuffnang!!

cam orang len tak dapat je kan cara aku tayang nih??? pedulik!! 
dah leh cash out laaa!!! tapi biar kan dulu... tunggu cecah 100 baru kuarkan... nampak sket valuenya... walaupun rasanya dah tau ke mana hilangnya habisnya money nih... sapa lagi tukang habiskan if not this cute-high-taste-so-bright-dan-pandai-bodek-maciknya ni....

senyum KENA paksa!!!
missing her!! hehehe... tu pokok dia nama Do-Ra-Emon!!! sebelum tu nama pokok tu Meow-Meow and Pokok ye...


Mode: apatah nasib pokok tu skang...

0 comments:

Post a Comment

Meh kita pikir²