Ads by

Tuesday, March 27, 2012

Antara benda yang dah lama nak beli

Packaging dihantar menggunakan Airpak

Ni adalah antara benda yang dah lama gue nak beli [selain dari nak guna smartfon - dah!, external hardisk dah!, OGAWA eZ-Slick dan barangan berguna yang lain] tapi asik tadak duit tertangguh.. So bila dah dapat price yang menarik, tak tunggu lama, terus main klik, klik dan type and klik lagi... hahahah...

Taddaa!!!
Sabtu gue order, Isnin dah dapat... kalau kat Kedah, Ahad dah dapat gamaknye.. Tak kesah.. Janji dah dapat!!

Kat belakang kotak untuk rujukan
Agak teruja tertekan bila orang kurier tu kol and cakap camne ni tadak orang kat rumah.. Gue bajet dia akan tinggalkan nota cam PosLaju slalu wat tu.. Skali dia kata "boleh tak tinggalkan kat gadhaus?? nanti akak cakap ngan gad ni ye?" dah lepas cakap sepatah beberapa patah ayat ngan gad, gue bg IC number n dia pun tinggaikan kat situ... Yes!!

Step-by-step aku tunjuk gambar kan?
Balik keja gue terus p kat gad, "bang! ada kurier tinggaikan barang tak?" "ada.. ada.. ni kan?" terus thank you n bye bye.. hahahah.. balik umah aku godeh la secukupnya sambil wassap kat Nisak kasi jeles.. ahaks!

Bateri AAA 4 bijik - seb bek dia bagi skali...
 
Dah masukkan bateri, tutup tempat bateri, dan pusing!
 
Silau plak flash dari camera SE Xperia canggeh

Ini lah dia menda alah yang aku nak sangat tuu!!!

Part yang tak beshnya ialah bila berdiri atas penimbang tu!!! Hurmm... [berpikir sambil garu pipi comel] nak kena pikir balik MoU ngan Nisak nak ke Jam's nih.. Hadoii laaa....

1 comments:

KayNisa said...

haha... MOU eh..

Post a Comment

Meh kita pikir²