Ads by

Monday, May 3, 2010

Huwaaaaaa

Dah masuk bulan 5?? adess.... banyaknye menda nak kena wat, itu ini begitu begini... cepatnye lah masa berlalu... kejap je dah masuk bulan baru...

disebabkan lately aku banyak lebeykan my other blog (http://rafa-homebeez.blogspot.com/) dan juga facebook pages (http://www.facebook.com/RAFAhomebeez.OnlineShoppe), so aku TERlepas pandang lah sket my personal blog nih... anyway... jangan lupa visit my blog and page tau... for this one, will update it soon after dah stabilkan diri... huhuhuh...

aku dah stop cari keja, antar resume and ricky2 keja kat luar sana [yang takde feedback setakat nih]. TAPI aku dah memulakan bisnes sendiri dengan usahasama my MaMa dan Kakak aku. deme2 nih pengeluar modal dan pencetus idea tuk aku.. aku yang kena wat keja la.. ehhehehe...

0 comments:

Post a Comment

Meh kita pikir²