Ads by

Wednesday, December 9, 2009

Yummy!

Lepas beli tket wayang The Twillight Saga New Moon kul 12.10am nanti, aku da blur tatau nk ke mana. Jalan2 tiba2 nampak Baskin Robbins. Dah lama tak pekena ni. Hahah..



Sambil2 tunggu ieja nak sampai, aku pun makan la doubld scooped sundae. Perasa apa? Of course la peppermint choc chips. Lagi 1 aku try peppermint wif choc chunks. Topping plak cream, ceri ngan choc syrup.

Huh!! Sedapnya menikmati eskrem sambil blogging... Guna pun hp cikai [SE W610i, da msuk tahun ke3] ni aja. Tak payah nak hebat2. Heheh.. [padahal tadak duit nak bli baru.]



p/s: aku kena copy daripada My Mobile Blog sebab takleh nak link ngan blog ni.. still finding a way... haishhh....   

0 comments:

Post a Comment

Meh kita pikir²