Ads by

Sunday, January 2, 2011

2 Januari 2011

macam baru je masuk bulan 12 2010, tetiba arini dah pun masuk 2011... pantasnye... baru last 2 weeks aku spend time ngan kazen2 ku kat wedding my besh cuzzie kat shah alam - dari hari dia bujang (tapi menjadi tunangan orang laa) sampai hari dia dinikahkan n kenduri dia... besh... selamat dah dia jadi isteri orang... CONGRATS to PUAN NADIA & ENCIK SHAFIQ.... hopefully you guys live happily....

Tahniah gak la to Pasukan Bolasepak Malaysia on their victory.. bangga kan kita??? yeah!!! walaupun aku tak tengok sagat lah... hahahahah.. tapi besh to rakyat Malaysia as our PM announced Friday as a public holiday... alaalaaalaaa.... cuti lagi kan???.. sambung plak cuti new year.... wahh.. besshhh....

apapun... SELAMAT TAHUN BARU 2011 to all... may this year brings the very best to us all... nanti aku bog lagi ya.. .banyak menda dah "basi" kot nak cita pun.. hahahahaha

0 comments:

Post a Comment

Meh kita pikir²