Ads by

Saturday, July 24, 2010

goshh!!!

wahh!!! sudah lama aku tak post anything kat blog nih??? hampir 2 bulan sudah... no entry for June and now July is ending... hadooiiii...

anyway... nak kata agak busy pun tak jugak, nak kata tak sebuk pun leh la tahan... so.. nape aku tak post?? hurmm.. mungkin mood swing kot.. hahahah...

banyak menda happen for the last few months and some of it memerlukan aku membuat keputusan drastik... huuuu... hopefully betul lah apa yg aku wat tu kan? [wink.. wink..]... apapun.. saya bersyukur sangat² ngan keputusan yang dibuat... mungkin it will helps me in the future... who knows... kan???

anyway... lepas ni aku ada post2 menarik tuk blog aku... nak ubah design blog ke eh tuk sumer tu??? emm.. tak perlu kot.. biar ajalah... mungkin akan add in another few "gadgets" kot... tu pun kalau rajin.. hahahaha....

0 comments:

Post a Comment

Meh kita pikir²